Skip to content

Nofisol Seal 45 steenwol 1200x600x35 mm Vervallen

Nofisol Seal is samengesteld op basis van steenwol en is rondom volledig bekleed met een dun zwart akoestisch open PE folie. De akoestische zwarte inlegplaat wordt toegepast boven rooster-, lamellen-, open latten-, en metalen- plafonds, waar hoge akoestische en brandtechnische eisen gelden. De plaat is niet zelfdragend en dus niet geschikt voor toepassing in een profielsysteem.

Nofisol panelen zijn 100% vormvast, zelfs bij een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid van > 95%. Aangezien bouwvocht geen invloed heeft op de Nofisol panelen kunnen deze onder alle temperatuursomstandigheden worden geïnstalleerd en is geen acclimatisering van het product, droogstoken van de ruimtes of specifieke vochtregulatie noodzakelijk. Nofisol panelen blijven ook in leegstaande en onverwarmde ruimtes, in optimale conditie.

Merk/Fabrikant: Nofisol
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 13 maart 2024 om 11:08

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon nofisolseal-1_2018.jpg
  • icon home-1_2018.png
  • icon sealsls-slg-2_2018.png

Algemeen

Intrastatcode 68061000

URL

URL Fabrikant http://www.nofisol.nl

Indelingen

Artikelgroep Nofisol Seal

Afmetingen

Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 35
Afmeting 1200x600x35 mm

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Nofisol Seal is samengesteld op basis van steenwol en is rondom volledig bekleed met een dun zwart akoestisch open PE folie. De akoestische zwarte inlegplaat wordt toegepast boven rooster-, lamellen-, open latten-, en metalen- plafonds, waar hoge akoestische en brandtechnische eisen gelden. De plaat is niet zelfdragend en dus niet geschikt voor toepassing in een profielsysteem.
Uitgebreide toelichting 2 Nofisol panelen zijn 100% vormvast, zelfs bij een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid van > 95%. Aangezien bouwvocht geen invloed heeft op de Nofisol panelen kunnen deze onder alle temperatuursomstandigheden worden geïnstalleerd en is geen acclimatisering van het product, droogstoken van de ruimtes of specifieke vochtregulatie noodzakelijk. Nofisol panelen blijven ook in leegstaande en onverwarmde ruimtes, in optimale conditie.

Vocht

Vochtgedrag 1 Nofisol panelen zijn 100% vormvast, zelfs bij een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid van > 95%. Aangezien bouwvocht geen invloed heeft op de Nofisol panelen kunnen deze onder alle temperatuurs-omstandigheden worden geïnstalleerd en is geen acclimatisering van het product, droogstoken van de ruimtes of specifieke vochtregulatie noodzakelijk. Nofisol panelen blijven ook in leegstaande en onverwarmde ruimtes, in optimale conditie.

Materiaal

Materiaal Steenwol