Skip to content

Knauf Cleaneo FF 12/20/35 R plus zwart vlies 2500x1200x12,5mm Vervallen

Akoestiek en uitstraling in één, nog nooit zo gemakkelijk te monteren.

Cleaneo Akoestiekplaten FF zijn geperforeerde gipsplaten voor geschroefde montage op metalen onderconstructies. Door de speciale FF-kantvorm behoren het tijdrovende passen en meten en voorbehandelen grotendeels tot het verleden. Voor plafonds en voorzetwanden met geluidsabsorberende functie, een onderscheidende visuele uitstraling en verbetering van de luchtkwaliteit. Ter verbetering van de akoestiek in galmende ruimten, waar afgehangen of vrijdragende uitneembare plafonds niet de gewenste oplossing zijn.

De platen hebben een verzwaarde kern van gips met een speciale toeslagstof die schadelijke en hinderlijke stoffen uit de lucht absorbeert en afbreekt. Beide zijden en de langskanten zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed. De platen zijn fabrieksmatig geperforeerd in één van de vele mogelijke patronen. De platen hebben aan twee zijden een sponningkant en aan twee zijden een recht gezaagde kant. Rondom zijn fabrieksmatig de kartonranden geslepen en de plaatkanten gegrondeerd. De platen passen zuiver tegen elkaar voor een snellere montage en hebben een driezijdig afgesloten naden voor een gemakkelijker voegafwerking. De geluidsabsorptie is afhankelijk van het perforatiepatroon, de diepte van de spouw achter de plaat en de aanwezigheid van minerale wol daarin. In de regel geeft een hoog perforatiepercentage niet per definitie de hoogste geluidsabsorptiewaarde.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 94499
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 april 2024 om 23:42

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Classificatie

IB-classificatie:

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Indelingen

Artikelgroep Wand- en plafondsystemen
Kortingsgroep Platen

Afmetingen

Lengte (mm) 2500
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 12,5
Afmeting 2500x1200mm
Diepte [ETIM] 12,5 mm

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Akoestiek en uitstraling in één, nog nooit zo gemakkelijk te monteren.
Uitgebreide toelichting 2 Cleaneo Akoestiekplaten FF zijn geperforeerde gipsplaten voor geschroefde montage op metalen onderconstructies. Door de speciale FF-kantvorm behoren het tijdrovende passen en meten en voorbehandelen grotendeels tot het verleden. Voor plafonds en voorzetwanden met geluidsabsorberende functie, een onderscheidende visuele uitstraling en verbetering van de luchtkwaliteit. Ter verbetering van de akoestiek in galmende ruimten, waar afgehangen of vrijdragende uitneembare plafonds niet de gewenste oplossing zijn.
Uitgebreide toelichting 3 De platen hebben een verzwaarde kern van gips met een speciale toeslagstof die schadelijke en hinderlijke stoffen uit de lucht absorbeert en afbreekt. Beide zijden en de langskanten zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed. De platen zijn fabrieksmatig geperforeerd in één van de vele mogelijke patronen. De platen hebben aan twee zijden een sponningkant en aan twee zijden een recht gezaagde kant. Rondom zijn fabrieksmatig de kartonranden geslepen en de plaatkanten gegrondeerd. De platen passen zuiver tegen elkaar voor een snellere montage en hebben een driezijdig afgesloten naden voor een gemakkelijker voegafwerking. De geluidsabsorptie is afhankelijk van het perforatiepatroon, de diepte van de spouw achter de plaat en de aanwezigheid van minerale wol daarin. In de regel geeft een hoog perforatiepercentage niet per definitie de hoogste geluidsabsorptiewaarde.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Cleaneo Akoestiekplaten FF zijn geperforeerde gipsplaten voor geschroefde montage op metalen onderconstructies. Door de speciale FF-kantvorm behoren het tijdrovende passen en meten en voorbehandelen grotendeels tot het verleden. Voor plafonds en voorzetwanden met geluidsabsorberende functie, een onderscheidende visuele uitstraling en verbetering van de luchtkwaliteit. Ter verbetering van de akoestiek in galmende ruimten, waar plafondtegels niet de gewenste oplossing zijn.

Materiaal

Materiaal
  • Gips
  • Karton
  • Gipskarton
Opbouw De platen hebben een verzwaarde kern van gips met een speciale toeslagstof die schadelijke en hinderlijke stoffen uit de lucht absorbeert en afbreekt. Beide zijden en de langskanten zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed. De platen zijn fabrieksmatig geperforeerd in één van de vele mogelijke patronen. De platen hebben aan twee zijden een sponningkant en aan twee zijden een recht gezaagde kant. Rondom zijn fabrieksmatig de kartonranden geslepen en de plaatkanten gegrondeerd. De platen passen zuiver tegen elkaar voor een snellere montage en hebben een driezijdig afgesloten naden voor een gemakkelijker voegafwerking. De geluidsabsorptie is afhankelijk van het perforatiepatroon, de diepte van de spouw achter de plaat en de aanwezigheid van minerale wol daarin. In de regel geeft een hoog perforatiepercentage niet per definitie de hoogste geluidsabsorptiewaarde.
Materiaal Overig