Skip to content

Knauf Aquapanel Cement Board Indoor 2400x900x12,5 mm Vervallen

De wand- en plafondplaat voor extreem natte ruimten.

Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit.

Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke cementgebonden plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor deze volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 457312
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 april 2024 om 23:42

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Vervangen door IBC U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Indelingen

Artikelgroep Wand- en plafondsystemen
Kortingsgroep Aquapanel Cement Board

Afmetingen

Lengte (mm) 2400
Breedte (mm) 900
Hoogte (mm) 12,5
Afmeting 2400x900x12,5 mm

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 De wand- en plafondplaat voor extreem natte ruimten.
Uitgebreide toelichting 2 Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit.
Uitgebreide toelichting 3 Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke cementgebonden plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor deze volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit.

Materiaal

Materiaal
  • Gips
  • Cement
Opbouw Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke cementgebonden plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor deze volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.