Skip to content

Knauf Gipsblok Hydromur 7 cm zwaar (1) 501x666mm Vervallen

Waterwerend gipsblok

Badkamers en keukens spelen in het dagelijkse leven een centrale rol en zijn steeds onderhevig aan strenge eisen wat betreft comfort. Comfort betekent ook dat de toegepaste materialen moeten kunnen beantwoorden aan de hogere vochtigheidsgraad in die ruimtes. Hydromur gipsblokken nemen na twee uur volledige onderdompeling slechts 5% vocht op. Dankzij hun uitzonderlijke prestaties bieden deze waterafstotende gipsblokken de garantie van een blijvende vochtweerstand en een ruime bijdrage aan de binnenafwerking.

Het waterafstotende middel wordt tijdens het productieproces toegevoegd zodat de blokken en de massa gehydrofugeerd zijn, en niet enkel aan het oppervlak.

Om ze van andere gipsblokken te onderscheiden zijn de Hydromur blokken blauw gekleurd.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 52883
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 april 2024 om 23:40

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Classificatie

IB-classificatie:

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Afmetingen

Lengte (mm) 666
Breedte (mm) 500

Gewicht

Gewicht (kg) 27,221
Gewicht eenheid st

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Waterwerend gipsblok
Uitgebreide toelichting 2 Badkamers en keukens spelen in het dagelijkse leven een centrale rol en zijn steeds onderhevig aan strenge eisen wat betreft comfort. Comfort betekent ook dat de toegepaste materialen moeten kunnen beantwoorden aan de hogere vochtigheidsgraad in die ruimtes. Hydromur gipsblokken nemen na twee uur volledige onderdompeling slechts 5% vocht op. Dankzij hun uitzonderlijke prestaties bieden deze waterafstotende gipsblokken de garantie van een blijvende vochtweerstand en een ruime bijdrage aan de binnenafwerking.
Uitgebreide toelichting 3 Het waterafstotende middel wordt tijdens het productieproces toegevoegd zodat de blokken en de massa gehydrofugeerd zijn, en niet enkel aan het oppervlak.
Uitgebreide toelichting 4 Om ze van andere gipsblokken te onderscheiden zijn de Hydromur blokken blauw gekleurd.

Materiaal

Materiaal Gips