Skip to content

Knauf UA-profiel 50/40/2,0 L= 2750mm Vervallen

Verzwaarde profielen voor vele toepassingen.

Vervangt de normale wandstaanders (CW-profielen) op plaatsen waar meer stijfheid gewenst is, zoals naast (zware) deuren en inbouwspoelelementen voor hangtoiletten. UA-profielen worden tevens toegepast in afgehangen plafonds met grotere sterkte of minder afhangpunten (Knauf systeem D116).

Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 40 mm en nominale staaldikte van 2,0 mm. De breedte van de rug is variabel van 50 mm tot 100 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen voorzien van sleuven ter gewichtsbesparing.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 3344
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 19 januari 2024 om 14:01

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Afbeelding (Afbeelding (gif))

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Intrastatcode 72166110

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Verzwaarde profielen voor vele toepassingen.
Uitgebreide toelichting 2 Vervangt de normale wandstaanders (CW-profielen) op plaatsen waar meer stijfheid gewenst is, zoals naast (zware) deuren en inbouwspoelelementen voor hangtoiletten. UA-profielen worden tevens toegepast in afgehangen plafonds met grotere sterkte of minder afhangpunten (Knauf systeem D116).
Uitgebreide toelichting 3 Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 40 mm en nominale staaldikte van 2,0 mm. De breedte van de rug is variabel van 50 mm tot 100 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen voorzien van sleuven ter gewichtsbesparing.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Vervangt de normale wandstaanders (CW-profielen) op plaatsen waar meer stijfheid gewenst is, zoals naast (zware) deuren en inbouwspoelelementen voor hangtoiletten. UA-profielen worden tevens toegepast in afgehangen plafonds met grotere sterkte of minder afhangpunten (Knauf systeem D116).

Materiaal

Materiaal Staal
Opbouw Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 40 mm en nominale staaldikte van 2,0 mm. De breedte van de rug is variabel van 50 mm tot 100 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen voorzien van sleuven ter gewichtsbesparing.