Skip to content

Knauf CW-profiel 100/50/0,6 L= 3250mm Vervallen

C-vormige Wandprofielen voor metalen staanderwanden en vrijdragende plafonds.

Toepassing als wandstaander in metalen staanderwanden (scheidingswanden, voorzetwanden), in combinatie met UW-profielen en Knauf gipsplaten, Knauf Vidiwall gipsvezelplaten of Aquapanel Cement Board Indoor. Tevens als horizontale onderconstructie in vrijdragende plafonds tussen twee muren.

Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 50 mm en nominale staaldikte van 0,6 mm. De breedte van de rug is variabel van 40 mm tot 150 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen op regelmatige afstanden voorzien van gestanste H-vormige gaten, welke kunnen worden omgebogen om leidingen door te voeren.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 66880
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 19 januari 2024 om 14:02

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Afbeelding (Afbeelding (gif))

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Intrastatcode 72166110

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Afmetingen

Lengte (mm) 3250
Dikte (mm) 0,6

Gewicht

Gewicht (kg) 22,6
Gewicht eenheid bundel

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 C-vormige Wandprofielen voor metalen staanderwanden en vrijdragende plafonds.
Uitgebreide toelichting 2 Toepassing als wandstaander in metalen staanderwanden (scheidingswanden, voorzetwanden), in combinatie met UW-profielen en Knauf gipsplaten, Knauf Vidiwall gipsvezelplaten of Aquapanel Cement Board Indoor. Tevens als horizontale onderconstructie in vrijdragende plafonds tussen twee muren.
Uitgebreide toelichting 3 Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 50 mm en nominale staaldikte van 0,6 mm. De breedte van de rug is variabel van 40 mm tot 150 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen op regelmatige afstanden voorzien van gestanste H-vormige gaten, welke kunnen worden omgebogen om leidingen door te voeren.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Toepassing als wandstaander in metalen staanderwanden (scheidingswanden, voorzetwanden), in combinatie met UW-profielen en Knauf gipsplaten, Knauf Vidiwall gipsvezelplaten of Aquapanel Cement Board Indoor. Tevens als horizontale onderconstructie in vrijdragende plafonds tussen twee muren.

Materiaal

Materiaal Staal
Opbouw Koudgevormde, stalen profielen met een nominale flensbreedte van 50 mm en nominale staaldikte van 0,6 mm. De breedte van de rug is variabel van 40 mm tot 150 mm. De profielen zijn thermisch verzinkt. In de rugzijde zijn de profielen op regelmatige afstanden voorzien van gestanste H-vormige gaten, welke kunnen worden omgebogen om leidingen door te voeren.