Skip to content

Knauf Plafondplaat Dano Plaza Globe 600x600x12,5mm Vervallen

Vlakke inlegtegel met volledig zichtbare profielen, voor snelle en makkelijke montage (kantvorm A)

Danoline Plaza plafonds zijn uitneembaar en geluidsabsorberend. De tegels worden vlak opgelegd op de flenzen van het profielenraster ('vlak inlegsysteem'). Dit vergemakkelijkt de montage en is tijdsbesparend en daardoor een economische oplossing. Tevens geeft Plaza een sterke verbetering van de nagalmtijd in de ruimte.

Danoline Plaza plafonds bestaan uit uitneembare platen met rechte kanten. Perforaties zorgen voor geluidsabsorptie en geven een visueel effect. Daarom kan uit enkele typen perforaties worden gekozen.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 24813
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 april 2024 om 23:35

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Intrastatcode 68091100

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Indelingen

Artikelgroep Wand- en plafondsystemen

Afmetingen

Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 12,5
Afmeting 600x600mm

Gewicht

Gewicht (kg) 3,312
Gewicht eenheid st

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Vlakke inlegtegel met volledig zichtbare profielen, voor snelle en makkelijke montage (kantvorm A)
Uitgebreide toelichting 2 Danoline Plaza plafonds zijn uitneembaar en geluidsabsorberend. De tegels worden vlak opgelegd op de flenzen van het profielenraster ('vlak inlegsysteem'). Dit vergemakkelijkt de montage en is tijdsbesparend en daardoor een economische oplossing. Tevens geeft Plaza een sterke verbetering van de nagalmtijd in de ruimte.
Uitgebreide toelichting 3 Danoline Plaza plafonds bestaan uit uitneembare platen met rechte kanten. Perforaties zorgen voor geluidsabsorptie en geven een visueel effect. Daarom kan uit enkele typen perforaties worden gekozen.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Danoline plafondtegels zijn geperforeerde gipstegels voor inlegmontage in een metalen T-profielenraster. Voor hoogwaardige plafonds met geluidsabsorberende functie waarvan de spouwruimte op vele plaatsen bereikbaar moet blijven. Ter verbetering van de akoestiek in galmende ruimten.

Materiaal

Materiaal
  • Gips
  • Karton
  • Gipskarton
Opbouw De tegels hebben een verzwaarde kern van gips. Beide zijden zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed. De platen zijn fabrieksmatig geperforeerd in het globe- kwadraat- of microperforatiepatroon en kunnen worden afgewisseld met ongeperforeerde plafondtegels. De zichtzijde is wit gespoten in kleur NCS 0701y24r (zeer dicht bij RAL 9003), de achterzijde is voorzien van een donkergrijs akoestisch vezelvlies. De geluidsabsorptie is afhankelijk van het perforatiepatroon, de diepte van de spouw achter de plaat en de aanwezigheid van minerale wol daarin. In de regel geeft een hoog perforatiepercentage niet per definitie de hoogste geluidsabsorptiewaarde.