Skip to content

Knauf Isolatieplaat Perliso PSTH38 9,5+60 2600x1200x70mm Vervallen

Isolatie en afwerking in één.

Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).

Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: Minerale wol (Perliso MW); Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 24750
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 april 2024 om 23:35

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Intrastatcode 68091100

URL

URL Fabrikant https://www.knauf.nl/

Afmetingen

Lengte (mm) 2600
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 70
Afmeting 2600x1200mm

Gewicht

Gewicht (kg) 27,144
Gewicht eenheid st

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Isolatie en afwerking in één.
Uitgebreide toelichting 2 Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).
Uitgebreide toelichting 3 Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: Minerale wol (Perliso MW); Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).

Materiaal

Materiaal Gips
Opbouw Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: • Minerale wol (Perliso MW); • Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); • Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.