Skip to content

Knauf Isolatieplaat Perliso PSTH38 9,5+60 2600x1200x70mm Vervallen

Isolatie en afwerking in één.

Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).

Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: Minerale wol (Perliso MW); Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.

Merk/Fabrikant: Knauf B.V.
Artikelcode: 24750
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 6 juni 2020 om 03:08

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Afbeelding (Afbeelding (gif))

Classificatie

IB-classificatie:

URL

URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL artikel http://www.knauf.nl/show/nl/droge-afbouw/item/60,340,341/Perliso-elementen
URL Prestatieverklaring (DoP) U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Knauf
Productnaam Isolatieplaat PSTH38

Classificatie

Hoofdgroep product Isolatiematerialen
Productsoort
  • Gevelisolatieplaten
  • Isolatieplaten
Productklasse [ETIM] EC010879
Klassenaam [ETIM] Isolatiedeken/-plaat
Intrastatcode 68091100
Materiaal Gips
Bouwdeel Steenachtige muren

Afmetingen

Lengte (mm) 2600
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 70
Afmeting 2600x1200mm

Gewicht

Gewicht (kg) 27,144
Gewicht eenheid st

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Isolatie en afwerking in één.
Uitgebreide toelichting 2 Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).
Uitgebreide toelichting 3 Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: Minerale wol (Perliso MW); Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Perliso platen zijn gipskartonplaten voorzien van isolatie aan de rugzijde. Zij worden toegepast voor gelijktijdige isolatie en afwerking van steenachtige muren. Daarbij worden de platen gelijmd met Knauf Perlfix (op ruwe ondergrond) of Knauf Voegenvuller Leicht (op vlakke ondergrond).

Materiaal Overig

Opbouw Perliso elementen zijn platen met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed. De platen zijn herkenbaar aan het grijsachtige karton aan de voorzijde. De rugzijde is bekleed met één van de drie typen isolatiemateriaal: • Minerale wol (Perliso MW); • Geëxpandeerd polystyreen (Perliso PS); • Polyurethaanschuim (Perliso PUR). De drie uitvoeringen zijn te bestellen met verschillende dikten isolatiemateriaal.

Zoektermen

Zoekterm 1 Platen en hulpproducten
Zoekterm 2 Isolatieplaat PSTH38
Zoekterm 3 Droge afbouw
Zoekterm 4 Platen
Zoekterm 5 Speciale platen
Zoekterm 8 Perliso elementen