Skip to content

Austria Messina VRD Middelburg 88 x 211,5 cm

De ideale voordeur, u vindt hem gegarandeerd in onze voordeurcollectie CITY LINE. Veiligheid en degelijkheid staan voorop, maar zonder concessies te doen aan de vormgeving. Welk karakter u ook kiest: klassiek, nostalgie of tijdloos, u bent altijd verzekerd van een perfecte en kwalitatief hoogwaardige voordeur die borg staat voor levenslang woonplezier.

Vervaardigd van de houtsoort merbau. Standaard voorzien van watervaste MDF panelen en wordt dekkend grijs voorbehandeld geleverd. Standaard met weldorpel geleverd. Standaard voorzien van isolatieglaslatten.

Merk/Fabrikant: Austria Deuren B.V.
Artikelcode: 510300172880
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 28 maart 2024 om 15:03

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Middelburg-Messina.jpg
  • icon middelburg-messina_chk.jpg (afbeelding)

Algemeen

Garantie 6 jaar

URL

URL Fabrikant http://austria.nl

Indelingen

Artikelgroep Buitendeuren
Prijsgroep City Line maatwerk voordeuren
Model Middelburg - Messina

Afmetingen

Lengte (mm) 2115
Breedte (mm) 880
Afmeting 2115 x 880 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur Grijs voorbehandeld

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 De ideale voordeur, u vindt hem gegarandeerd in onze voordeurcollectie CITY LINE. Veiligheid en degelijkheid staan voorop, maar zonder concessies te doen aan de vormgeving. Welk karakter u ook kiest: klassiek, nostalgie of tijdloos, u bent altijd verzekerd van een perfecte en kwalitatief hoogwaardige voordeur die borg staat voor levenslang woonplezier.
Uitgebreide toelichting 2 Vervaardigd van de houtsoort merbau. Standaard voorzien van watervaste MDF panelen en wordt dekkend grijs voorbehandeld geleverd. Standaard met weldorpel geleverd. Standaard voorzien van isolatieglaslatten.