Skip to content

Austria Nostalgie afsluitbaar raamboompje RB1934 LOCK mat nikkel / ebbenhout rechts SKG

Een deurkruk is de finishing touch van uw deur. Met de uitgebreide collecties deurkrukken kunt u de deur in stijl voltooien. De deurkrukken bieden u de mogelijkheid de deuren naar eigen smaak aan te kleden. Modern, klassiek, opvallend, ingetogen; alle mogelijke stijlen zijn de in de onderstaande collecties vertegenwoordigd.

Finish: mat nikkel/ebbenhout. Hoogte krukje: 130 mm. Op aanvraag ook leverbaar in finish: glans nikkel/ebbenhout en messing ongelakt/ebbenhout.

Voor uw gemak hebben wij standaard voordeursets samengesteld. Uiteraard kunt u alle artikelen los verkrijgen en vanuit verschillende sets combineren. Met deze voordeurensets kunt u uw voordeur in stijl voltooien maar ook beveiligen.

Merk/Fabrikant: Austria Deuren B.V.
Artikelcode: 404540008412
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 28 maart 2024 om 15:03

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

U heeft niet de juiste rechten voor het downloaden van afbeeldingen.
  • icon Afsluitbaar_raamboompje_RBA1934_lock.jpg
  • icon r19RB1934lockmv55fnn2ae1e14140.jpg (afbeelding)

URL

URL Fabrikant http://austria.nl

Indelingen

Artikelgroep Deurbeslag
Prijsgroep Nostalgie deurbeslag
Model RB1934

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Een deurkruk is de finishing touch van uw deur. Met de uitgebreide collecties deurkrukken kunt u de deur in stijl voltooien. De deurkrukken bieden u de mogelijkheid de deuren naar eigen smaak aan te kleden. Modern, klassiek, opvallend, ingetogen; alle mogelijke stijlen zijn de in de onderstaande collecties vertegenwoordigd.
Uitgebreide toelichting 2 Finish: mat nikkel/ebbenhout. Hoogte krukje: 130 mm. Op aanvraag ook leverbaar in finish: glans nikkel/ebbenhout en messing ongelakt/ebbenhout.
Uitgebreide toelichting 3 Voor uw gemak hebben wij standaard voordeursets samengesteld. Uiteraard kunt u alle artikelen los verkrijgen en vanuit verschillende sets combineren. Met deze voordeurensets kunt u uw voordeur in stijl voltooien maar ook beveiligen.